Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Agnes - 29 juni 2009 21:46


Tidigare ikväll hördes utryckningsfordonen hasta mot badet här i närheten. Först en ambulans...sen en till....polis....brandkår.... Massa sirener som jag inte såg, men väl hörde. De tystnade, och sen var det samma ilfart åt andra hållet, lika mycket sirener även denna gång.


Läste för en liten stund sedan på nätupplagan av lokaltidningen att en kille i 20-årsåldern hade utmanat sina kompisar i vem som kunde hålla andan under vattnet längst...han vann. Tur i eländet var iaf att kompisarna förstod att killen var illa ute, då han efter en lång stund flöt upp till ytan...och satte igång med livräddning. Killen ligger nu på intesivvårdsavdelningen.


Fy fan...vilken mardröm. Värmen gör inte bara underverk för trötta semestersjälar, den får unga män att tappa huvudet totalt.

Av Agnes - 29 juni 2009 18:53


Går en kurs i Kreativt Skrivande nu i sommar, och veckans uppgift är att producera mellan 1-3 dikter... Att skriva dikter på en direkt uppmaning är ungefär att sluta hicka för att inte störa under en bioföreställning - totalt omöjligt. Dikter härstammar ju en känsloyttring, och känslor kommer inte fram på beställning.


Jättesvårt....

Ovido - Quiz & Flashcards