Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Agnes - 21 juni 2009 11:07


Jahapp....det var den midsommaren det. Då är det snart jul igen. ;-) Skämt och sido, men det är trots allt fakta att vi nu går mot mörkare tider. Man kan ju få ågren för mindre...haha!


Det blev ingen dans runt stången i förrgår, alla sönerna bad om att få slippa. De två minsta hade ju dansat på dagis och fritids och tyckte att det räckte, storsonen hade även han tvingats till dans på lillebrorsans midsommarfirande på dagis...så han ville slippa förnedras en gång till.


Bortsett från avsaknaden av dans runt stången, var midsommaren helt perfekt! Vi käkade gott hela dagen, och avslutade dagen illamåendes i soffan, gloendes på film...


Vi lyckades faktiskt pricka in grillning mellan regnskurarna till och med!


Gårdagen spenderades liggandes i soffan med migrän, och den berodde inte ens på hejdlöst festande dagen innan...utan på ett jäkla väder! Det både regnade och haglade under gårdagen - äkta svensk sommar!


Idag skiner solen dock lite försiktigt... Och planen för dagen är att få upp poolen och börja det långsamma påfyllandet av den. Mellansonen har nämnt ett X antal gånger att han minsann vill ha upp poolen NU! Haha!


Och varför inte? Då ser det åtminstone ut som om det är sommar. Men jag har hört något om att det ska bli varmt nu i veckan som kommer...perfekt!


Nu ska jag slänga ihop något fikasmurr åt familjen!


Ovido - Quiz & Flashcards