Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Agnes - 14 juni 2009 19:46


Vi införskaffade en sån där stång med en fastsatt tennisboll i ett snöre - och sen började de inofficiella världsmästerskapen i familjen!


Det visade sig att den mest otippade i familjen, bjöd på ett starkt motstånd. Dvs; inte en jäkel i familjen trodde att jag skulle träffa bollen.


Men tji fick dom!


Jag när visst en tävlingsmänniska inom mig, trots allt....för jäklars vad jag kämpade, och jag vann tom över nästan alla i familjen. Finalen stod mellan mig och den 16-åriga sonen.


En hård kamp, där mer än stoltheten stod på spel (vinnaren skulle slippa tömma diskmaskinen)!


Vi spelade så intensivt att bollen slets loss från sitt fäste, och blev tvungen att lagas utav Mannen.


Slutresultatet?


Jo...jag fick svälja förtreten och ställa mig i köket, och tömma diskmaskinen.


Men attans så roligt det var....ja, stångboll alltså, diskmaskinen är inte direkt överdrivet spännande att tömma.

Av Agnes - 14 juni 2009 12:33


Ibland undrar jag verkigen varför vissa filmer blir så omskrivna och upphöjda till skyarna, som de blir... Inte helt sällan kollar jag på dessa filmer, och känner bara "jaha?". Det blir inte en utomkroppslig upplevelse av den art som utlovats...


Igår inträffade ett "jaha?"-moment i mitt liv.


Hade äntligen tjatat till mig att jag och Mannen skulle se "Benjamin Button", jag tom lovade Mannen att denna film ska vara jättebra, och man har hört sååå mycket om den.


Jag somnade en 45 minuter in i filmen, för den var så otroligt seg.... när jag vaknade efter en skaplig stund, hade det inte hänt något direkt... Seg, seg....seg!


Och den var ju inte ens logisk. Om nu denna Benjamin föddes gammal och åldrades baklänges, dvs han blev yngre och yngre...varför var han då senil i slutet av filmen, dvs när han var ung? Han led ju av en gammal mans krämpor när han föddes, och blev med åren allt piggare och vital....varför var han då förvirrad och senil när hans kropp "åldrats" till en ålder av....12-13 år?


Nä....jag köpte det inte.


156 minuters film, utan så mycket som ett uns av "wow".


Vi såg därimot en film till...som var jäkligt rolig, om man hade överseende för de sliskiga amerikanska fjamsinslagen. Denna film var "Zack and Miri make a porno". Den kan jag rekommendera...men håll er undan för Benjamin Button!

Ovido - Quiz & Flashcards