Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Agnes - 23 augusti 2009 11:18


Håller på att säkerhetskopiera alla bilder som ligger på min laptop...men jag börjar undra om detta virusprogram (Norton) gör rätt...för nu har jag matat in inte mindre än 4 cdskivor i maskinen för att kopiera över bilderna. 4 stycken? Euhm.... Verkar märkligt. Nu håller den på med den 4:e skivan, 950 bilder totalt....men inte fan behövs det 4 cd:n för det?


Blir kul att kontrollera skivorna efteråt och se vad fan det är som finns på dem....

Av Agnes - 23 augusti 2009 11:08


Satt i fredags kväll i godan ro och gluttade på tv, storsonen CS:ade uppe på rummet och dottern tittade film i sitt rum. Då plötsligt....


...MÖRKT!!


Strömmen hade gått, och inte bara i vårt hus, utan i hela området, tom gatlyktorna varr släckta. Attans vad mörkt det blev, hade knappt ledsyn i mörkret. Letade upp ficklampor och tände lite ljus. Blev en mysig höstkurarstämning här hemma. Dotter och son tröttnade på mörkret och gick och la sig - är nog första kvällen de gått och lagt sig innan 23 på hela sommarlovet.


Själv kurade jag upp mig i soffan under mitt stora duntäcke, även kallat Molnet, och läste en bok i de tända ljusens sken. Himla mysigt!


Borde nog vara strömavbrott mer ofta, så man inte fastnar framför tv:n och glömmer bort mysigheter som ljus och böcker en fredagkväll.


Strömmen var dock tillbaka efter dryga timmen, men då fortsatte jag läsa en bra stund innan jag och Molnet förflyttade oss till sängen.

Ovido - Quiz & Flashcards