Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Agnes - 17 maj 2009 12:16


...sen finns det dom som går LITE till överdrift.


Kommentarer, någon? Hahaha!!

Av Agnes - 17 maj 2009 11:41

Spenderade gårkvällen framför tv:n med ungarna, gloendes på Melodifestivalen. Rätt mysigt faktiskt....och låten som vann, var iaf halvrätt. Själv hade jag gärna sett Portugal eller Ukraina ta hem segern, men de hamnade närmare jumboplatsen än guldplaceringen. Så antingen har jag urusel smak när det kommer till musik, eller så har hela Europa det. Jag vet ju vad jag tror om det hela..... ;-)


Mannen rumlade hem någonstans runt 01.30-tiden....hyfsat rund under fötterna, och överjävligt pratglad. Och eftersom det inte är särskilt ofta som han befinner sig i ett berusat tillstånd, så tycker jag att det kan vara rätt underhållande. Han pratade och berättade vad den och den sa...garvade och hoppade från det ena ämnet till det andra. När han hade snackat i en timme ungefär, frågade han mig hur vår kväll hade varit här hemma....och jag hann inte ens börja svara, innan jag hörde några väldigt bekanta ljud brevid mig i sängen. Det lät ungefär så här:


Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzz


Haha, så underhållande och intressant är jag. ;-)


Nu är Mannen inte alls lika pratglad och uppåt....han ligger och sover fortfarande. Antar att han kommer fortsätta göra så ett par timmar till, innan han går upp och trycker i sig en kall pizza, en liter apelsinjuice och två liter cola. En måltid perfekt anpassad till en man som varit ute och snurrat runt på krogen hela natten.... haha!



Ovido - Quiz & Flashcards