Alla inlägg under mars 2010

Av Agnes - 13 mars 2010 22:31

Det blev ett riktigt Melodifestival-wow denna afton, då Anna Bergendahl (?) vann! Underbar låt och en alldeles bedårande liten Anna. Wow!

 
Av Agnes - 12 mars 2010 18:33


   Var på Quiz med arbetskamraterna igår, vi hamnade på en hedrande (och irriterande) fjärdeplats. Vårt lag hade rätt spridda kunskaper, så vi lyckades pricka in en hel del olika ämnen. Surt var det dock att vi i sista sekund ändrade två svar, vilket visade sig DUMT gjort. Så från delad första plats, rasade vi brutalt ner på fjärdeplats. Bättre lycka nästa gång.


   Tack och lov är det helg, för jag känner mig ungefär lika pigg som en nyklubbad säl... Kvällen skall spenderas i soffan tillsammans med dottern - halvgluttandes på "Let´s dance". Förmodligen somnar jag efter två dansframträdanden.....som vanligt.

   Vad mer göra i helgen? Hmmm.....måla om ett skrivbord och fortsätta med iordningsställandet av Son2 och Son3´s nyrenoverade rum. Börjar arta sig nu...blir fint!

   Har visst i ett svagt ögonblick lovat Dottern att vi ska baka cupcakes i helgen.... JÄTTEROLIGT att baka sånna, då man håller på med Gi - NOT! Dock funkar Gi fint, och jag har sedan förra tisdagen loosat 1,6 kilo, så det kan man inte direkt klaga på. Känner mig banne mig lite duktig.....


   Nu dax för räksallad!

Smurr!





Av Agnes - 10 mars 2010 16:19


....i mitt antagande om en bra dag. Det blev en skitdag. I alla fall på jobbet.

   Nu ska jag bättra på dagen genom att åka och köpa lite virke tillsammans med Mannen och Son3.

   Det kan bara bli bättre......

Av Agnes - 10 mars 2010 07:25

Står och väntar på bussen - strålande sol! Härligt! Hoppas magkänslan stämmer - det känns som starten på en kanondag!

 
Av Agnes - 8 mars 2010 19:01


   Imorgon ska jag fika med Malin efter jobbet, ska bli kul. Länge sedan jag träffade henne nu, och jag längtar efter goa samtal över en kopp te med henne. Så imorgon ska det bli av!

   Dock fick Malin lite lätt panik då jag meddelade att jag är igång med Gi igen.

"Vad ska jag DÅ bjuda dig på??"

   

   Men det löste sig rätt fort..... Vi kom överens om att jag skulle stå för fikatillbehören och hon för det varma drickat.

   Så nu har jag gjort en smurriga Gi-vänlig cheesecake. Nu är allt redo för fika och snack imorgon! Roooooligt!


Av Agnes - 8 mars 2010 18:51


   Var på bio med Dottern igår, vi såg "Alice i Underlandet".


  


   En helt galen och färgstark film. Johnny Depp var storslagen...och galen! Haha! Älskade honom i "Kalle och chokladfabriken", och han var lika bra i denna film.

Rekommenderas!!

Av Agnes - 6 mars 2010 09:36

   Sockerabstinensen börjar mattas, och jag kunde inte hålla mig till på måndag - utan ställde mig på vågen imorse. Minus 0,5 kg sen i tisdags!!


KANON!

Av Agnes - 6 mars 2010 09:33

   Idag bär det av mot Kalmar, och Ikea! Svänger in i Mönsterås och inhandlar en såg till maken oxå. Han är lycklig som ett barn, och har till och med DRÖMT om sågar inatt. Precis som ett barn natten innan julafton.

   På Ikea ska lampor, gardiner och mattor inhandlas till sönernas nyrenoverade rum. Kul, kul!

Ovido - Quiz & Flashcards