Alla inlägg den 11 april 2010

Av Agnes - 11 april 2010 11:11


   Otålig.....otålig......o t å l i g ! !


   Jag kör bil...jag kör mycket bil.....jag kör dessutom bra (iaf enligt Mannen, och han är inte nådig i sin bedömning). Så det suger att nästa körlektion inte är förrän den 5 maj.... Förvisso räknar jag rätt kallt med att min körning kommer att sågas ordentligt av läraren, som mest verkar ha siktet inställt på att knäcka mitt självförstroende och pumpa mig på pengar... Men jag kunde ta den sågningen NU, och slippa vänta en månad på den.

   Vet att jag måste iväg till Norrköping för att köra stadskörning, för jag antar att det är obligatoriskt....och jag vågar inte ens fundera över när det kommer att bli av - förmodligen kommer att allt skjutas upp, pga ovilliga trafikslärare, så att jag hamnar mitt i semesterperioder...och får vänta till augusti. Det vore SKIT, om så blir fallet.

   Men nog är det väl upp till MIG om jag bokar in både halkan och stadskörningen - och riskerar att bli underkänd - redan nu? Jag menar....jag kan ju faktiskt oxå lyckas.

   Jo....så får det bli. Imorgon ringer jag och bokar in halkan, RiskEttan, stadskörning och uppkörning. Hade jag varit privatist, så hade det ju varit helt upp till mig och handladaren att avgöra när jag är mogen för dessa moment. Och enligt Mannen är jag det.... Alltså, bokar jag in det nu.

   Vad är det värsta som kan ske? Att jag missar och får göra om allt? Och? Möjligheten finns ju att jag kommer att LYCKAS oxå.

   Tycker dock att det är lagom fånigt att jag är tvungen att köra separat stadskörning, pga att vår stad är för liten - jag kör ju för f-n i andra städer oxå. Om två veckor ska vi upp till Sthlm, och då ska jag köra....men det räknas inte, för det sitter inte en körlärare i bilen då. Alltså måste jag BETALA pengar för att visa att jag kan ngt som jag redan gjort sedan en tid tillbaka....

Korkat.



Ovido - Quiz & Flashcards