Alla inlägg den 6 april 2010

Av Agnes - 6 april 2010 18:14


   Nyss hemkommen efter trevlig fika med E, sombetalde av sin "skuld" till mig. Skulden har uppkommit under de tre år som hon studerat, och lånat studielitteratur av mig - och idag kvitterades så skulden, genom att hon bjöd på god räkmacka på stans finaste café. Utöver den goda smörgåsen, fick jag även ett trevligt samtal med en mycket trevlig donna. Finns verkligen sämre sätt att spendera en tisdagseftermiddag på.

   Har blivit en del bilkörning idag oxå....det går (om jag får säga det själv) väldigt bra. Mannen påstår oxå att jag är en hejjare på att köra bil....och jag TROR faktiskt att han menar det. *s*

   Ringde trafikskolan idag och bokade in 10 lektioner....tyvärr belv det hos samma lärare, men det får gå ändå. Dock hade det fullbokat lång tid framöver, så den första inbokade lektionen för mig blev den 5 maj. Det kändes ju lite sisådär.... Iofs så hinner jag iom det träna en hel del, innan jag kommer till trafikskolan, och det är ju bra. Givetvis hoppas jag på att inte behöva utnyttja alla de tio inbokade lektionerna.... Håll tummarna!

   Imorgon bär det av till Vimmerby, då Mannen ska till någon obskyr butik och köpa ngt kemiskt och konstigt, som han ska förvandla till egenhändigt designade "torrbollar" - dvs små grejor som ska suga upp fukt i källaren.

Han är rätt finurlig, Mannen min.


Ovido - Quiz & Flashcards